fredag 24 augusti 2012

Lyxade till de :-)


Oxfilé, sallad (mixsallad, plommonkörsbärstomat, paprika, avokado pinjenötter) 3peppersauce (från knorr) smörstekta kantareller och två klyftor klyftpotatis ( ja, jag erkänner, kunde inte låta bli) till det en god Merlot från 2009, som heter Fetzer. Kryddigt, fylligt vin från Californien. Mmmm... kan nog inte bli så mycket bättre (jo möjligtvis om någon tillagade, serverade, och diskade efteråt).

Marinaden var hemmagjord, tog lite av varje som fanns hemma, blev grymt gott : Olja, salt och svartpeppar, vitlök, sambal, senap, rödvinsvinäger, balsamvinäger, färsk timjan, lite citronsaft, honung och en skvätt av rödvinet.

Rekommenderas starkt att testas, viktigaste är att köpa fint kött... köper inte på ICA, däremot Hemköp nere i byn har riktigt mört och fint kött. Betala hellre lite mer och få bra kött än o köp det billigaste, det är så mycket som hänger på de, glöm inte banka´t, passa på o få ut lite känslor :-)