torsdag 2 augusti 2012

Ursäkter

Dagen efter promenaden mådde jag faktiskt utmärkt så det är nog bara att köra på... men istället för att ta en ny promenad skyller jag på att jag hade alldeles för mycket att göra för att hinna med en promenad.

Dagen inleddes med BVC-hembesök på  förmiddagen. Lillkillen vägdes o mättes och vi matades med information, tips o råd. Så fort det var klart skulle barnen matas o kläs på så vi kunde bege oss för att handla inför kvällen och sedan inför torsdagens kalas.

Eftermiddagen gick åt att förbereda grillkväll, ett par kompisar skulle komma över på en bit mat och för o träffa lillkillen och oss såklart. Lucas hade även längtat efter att leka med "Teo" så även han var uppspelt inför besöket. Mellan förberedelser skulle barn få mat, bytas blöjor och underhållas. Marsipan skulle färgas eftersom jag hade ett litet projekt, nämligen att göra en Cars-tårta med Blixten McQueen.

På kvällen kom vännerna över med sin lille kille som är två månader äldre än vår minste, och deras "Teo". Kvällen blev jättetrevlig och klockan gick snabbare än vad vi trodde och helt plötsligt var klockan tre och det blev dags o runda av...

Gissa om vi var sega dagen efter... som tur var ville Lucas se film "Bilar" som vanligt så då kunde resten av familjen vila. Det enda vettiga som gjordes igår var nog en promenad till lekplatsen med Lucas, och sedan marsipanbygge och tårtbakande på kvällen..

Mellan allt hanns de såklart med massa pussar, kramar o mys med pojkarna... så onsdagen blev lite som en myssöndag full med kärlek!